Klanten vertellen, reviews.

 

 

Er zijn meer wegen...

Er zijn meer ´wegen´ die passen bij jouw Next Step. Daarom werk ik in sessies, waar teamopitmalisatie, persoonlijke ontwikkeling, kleuren en veerkracht centraal staan, graag samen met mensen die jou of je team, op andere wijze in beweging krijgen. Samen Sterk, voor een optimaal blijvend resultaat, The Next Step. 

 

 

Facilitator en partner bij My Motivation Insights, maakt gebruik van 7 kleurprofielen obv drijfveren, vanuit een wetenschappelijke basis. Gebaseerd op de theoriën van Graves, wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd door de UvA. De drijfveren en motivatieprofielen van My Motivation Insights geven inzicht in jezelf en anderen. Wordt actief ingezet bij teams, voor relaties en bij het maken van de juiste studiekeuze. What makes you tick? Voor een beetje positieve energie. This is who I Am. Kijk hier maar.

 

Aangesloten bij De Normaalste Zaak, 99vanUtrecht : groeien naar een inclusieve samenleving, waar plek is voor iedereen. Mensen met een achterstand tot de arbeidmarkt, beperking of op andere wijze verbinding zoeken. Samen kunnen we ze een handje helpen.

 

Onafhankelijke beoordelingen en ervaringen kunt u hier nalezen. Klantenvertellen het u graag. 

 

Ook via Springest, dé online opleidersverzamel plek, zijn mijn trainingen aangemeld.

Deel je ervaringen via onderstaande link. Bedankt.

 

Aangemeld bij de zakelijke bedrijvengids van Ondernemersvereniging Zeist.

 

    Samen mensen wensen verbinden en organiseren.

Klanten vertellen, reviews.