Klanten vertellen, reviews.

 

 

Workshops van I love Colours

Wil jij: 

  • Plezier hebben in je werk
  • Midden in het leven staan en veerkracht ontwikkelen
  • Begrepen worden (en erkenning krijgen voor je talenten en inzet)
  • Je ambitie vormgeven
  • Jezelf echt ontwikkelen
  • Leren met spanningen om te gaan
  • Jezelf zekerder gaan voelen in lastige situaties
  • Je mening durven te geven (en kritiek)
  • Je neemt initiatief en hebt meer impact 
  • Kortom: Je hebt kleur bekent!

 

Geef jezelf meer veerkracht en kleur! Kleuren dagen uit en inspireren. Als je inzicht hebt in je eigen kleuren (palet) kom je dichter bij wie je écht bent. Tijdens de workshop van I love Colours krijg je inzicht en ontwikkel je voldoende energie om je ambitie vorm te geven. Daag jezelf uit!  Toon wilskracht! Hoe? Alles begint met een eerste stap, onderzoek en versterk jezelf! Wat kun en wil je nu echt?

Vaak ligt die ontwikkeling wel buiten 'je comfort zone'. Hoe je dat vorm geeft komt erna.

 

Welke resultaten wil jij verbeteren? 

Mensen beter begrijpen. Je carriére een boost geven. Je relatie verbeteren. Of je nu op je werk of privé wilt groeien: met de workshops van I love Colours leer je jezelf en de anderen beter begrijpen. Die kennis gebruik je, zet je in om je veerkracht verder te ontwikkelen en te groeien.

 

Workshop voor bedrijven, de Team Scan bouwt aan een effectief team.

Wees een leider in plaats van een baas. Stimuleer je mensen motiveer ze. Krijg inzicht in jouw rol en die van je teamleden. Met de Team Scan gaan we samen aan de slag. Iedereen heeft een gebruiksaanwijzing, een voorkeursmanier van handelen. Patronen in ineffectieve en effectief stijlen worden zichtbaar. Manage iedereen op zijn of haar manier van handelen en bouw aan een effectief team, vanuit vertrouwen.

De beste teams zijn kleurrijk van samenstelling! 

 

Om op andere wijze in beweging te komen is Business Boksen, een ideale ervaringsgerichte workshop. We combineren fysieke & mentale fitness, in één dag. Door gelijk te leren 'voelen en doen' denken in de praktijk activeer je je drijfveren en kom je in beweging. Goed voor je lichaam, je brein en de ondelinge samenwerking! Vind de balans tussen je linker- & rechter hersenhelft in voelen, doen en denken.

 

Wel je een nuttige & aangename teamcombinatie in de keuken ervaren? Een kleurenkookworkshop, samen heerlijke gerechten voorbereiden als teambuilding dan kunnen wij dat ook verzorgen. Zie hier een voorbeeld.

 

Workshop voor jezelf,  de Individuele Scan, een persoonlijkheid analyse in een handomdraai. 

Je mag er zijn en hebt goede ideeën! Kom op voor jezelf. Je gaat in deze workshop aan de slag met je reactie & activatie profiel, je energie balans, je talenten en je ambities. Zo krijg je inzicht in de dingen die jou belemmeren en je leert hoe je hiermee kunt omgaan, zodat je invloed hebt op jouw succes. We gaan samen langs de U-theorie, de diepte in en weer naar huis met effectieve inzichten, nieuwe ideeën en (h)eerlijke veerkracht. Je grenzen aan geven, voor jezelf gaan staan en je mening uiten: dat leer je in deze workshop. Kleuren begrijpen begint met zelf onderzoek, zodat je daarna ook de anderen beter kun inschatten. Hoe is jouw kleurenpallet samengesteld? Een korte sfeerimpressie uit de praktijk.

 

Workshop voor studenten.

De Young Adult Kleurentest is speciaal ontwikkelde voor studenten en jongeren, zodat je meer inzicht kunt krijgen in wie je écht bent. Na het beantwoorden van de online vragenlijst, ontstaat je persoonlijke kleurenprofiel en ontvang je direct je uitgebreide rapport. De kleurentest is gevalideerd en geschikt voor studenten vanaf 15 jaar. In workshop vorm tijdens een lesuur op school ligt ik het graag persoonlijk toe. Voor (jongere) kinderen bijv. van groep 8 is er het handreikingspel, om samen, tijdens een lesuur een thema in een andere daglicht te zetten. 

 

Hand Analyse in een handomdraai. 
Tijdens deze workshop over onze handen (theorie) ontdek je meer over je eigen handelen. We gebruiken ze dagelijks, geven mensen een hand, wuiven, eten, lachen en gebaren ermee. Als je naar de basis- uitgangspunten kijkt zul je merken dat er overeenkomsten zijn in onze handen en karakters. Een leuke informatieve dag met elkaar, waarbij je op een andere manier verbinding krijgt met jezelf. Je hebt het zelf in de hand en natuurlijk krijg je het A3 werkblad met tips en het boekje: Ontdek de structuur van je handen mee, zodat je thuis het lijnenspel en de huidpatronen van andere kunt gaan onderzoeken. Stuur een e-mail met je wensen, zodat we er samen een inspirerend moment van kunnen maken. 

 

 

Klanten vertellen, reviews.