Klanten vertellen, reviews.

 

 

Analyses met verschillende mogelijkheden

Team Optimalisatie Analyse in één dag

Effectieve communicatie en samenwerking: Kleur bekennen! Durf jij het aan?  Jullie verschillende karaktereigenschappen bekennen kleur. Elk teamlid heeft z'n eigen voorkeurs(kleur)gedrag dat vaak onbewust wordt ingezet tijdens de samenwerking. En die kleuren leer je herkennen. Daarmee creëer je inzicht en begrip. Wat gaat goed in een team? Wat kan beter in een team? Wat zijn jouw voorkeurs(kleur) karakter elementen? Want door je kleuren te bepalen, krijg je vat op je stemming en uitstaling.

 

Teamrollen zijn herkenbaar vanuit de Insights Motivatie Drijfveren, zoals de 'aanjager' iedereen energie gaat geven en daarnaast besluitvaardig en daadkrachtig zijn 'rol' in zet in teamverband. Een krachtige, Team Optimalisatie workshop, vanaf 5 personen, prijzen afhankelijk van aantal deelnemers. Het geeft inzicht in wie jij bent, zodat je daarmee ook je collega beter kunt inschatten. Met als resultaat, een optimale samenwerking en effectieve communicatie in je team, de Béste Teams zijn namelijk kleurrijk van samenstelling.

 

Business Boksen, Fysieke & Mentale training in één dag!

We slaan de handen in één, kom samen in beweging!  Door gelijktijdig 'voelen en doen' denken aan te bieden, leer je veel effectiever je eigen manier van handelen te analyseren. Activeer je DRIJFVEREN door inzicht te krijgen via Insights Motivatie Drijfveren en karakteristieke woorden. Daarmee komt het Brein & Lichaam op andere wijze in beweging. In Utrecht/ Zeist  vinden de trainingen plaats bij Boksschool Sedney: onze flyer.

Zin om op deze manier in beweging te komen? Neem contact op. We verwelkomen jullie graag.

 

Persoonlijkheid Analyse in een handomdraai

Ontdek de structuur van je eigen handelen? Tijdens deze workshop gaan we de kleurentheorie met de uitkomsten van het gecertificeerde Insights Motivatie Drijfveren rapport combineren met onze eigen manier van handelen. Wat heb je zelf in de hand? Ontwikkel en herken je eigen veerkracht in een handomdraai. Ontdek de structuur van je handen en leer je eigen lijnenspel herkennen in een handomdraai. Koppelen we de theorie aan de praktijk, dat heb je zelf in de hand.

 

Individueel traject, vanuit een co-actieve coachingrelatie, op afspraak. Na een kennismakingsgesprek stemmen we de individuele mogelijkheden met elkaar af, zodat we vanuit een vertrouwde basis, samen aan de slag gaan. Met beweging kleur bekennen, stap voor stap. Ons brein kleurt ons handelen, zoals een druppel water al een rimpeling kan veroorzaken, zo zal jij 'kleur bekennen' ook gaan ervaren en jezelf steeds beter leren (h) erkennen. Deze combinatie bied ik graag aan met  "Walk & Talk" sessies, zodat we samen, buiten in de natuur, onze gedachten afstemmen.

 

Hand Analyse

Tijdens een 'Hand Analyse', gaan we samen in één dag(deel) jullie handen analyseren. Naast de basislijnen, het verschil tussen onze linker en rechterhand, gaan we in op de huidpatronen in de hand. In tegenstelling tot de lijnen veranderen de huidpatronen niet. Vanaf onze geboorte zijn ze al zichtbaar en terug te vinden bij jezelf en je ouders.  Aantal deelnemers: 5-12 personen per dagdeel, vanaf € 45,=*/ € 95,= voor één dag. Voor een preview, klik hier.

 

Walk & Talk

Wandelen en praten, buiten in onze prachtige natuur. Het brengt onze gedachten, woorden op een andere manier in beweging. In de buitenlucht zijn mensen alerter, doen ze makkelijker inzichten op en ervaren ze hun manier van handelen in de praktijk. Als mensen niet weten welke richting ze uit willen in hun leven, kan een echt kruispunt heel nuttig zijn. Wandelen werkt therapeutisch, zowel in je eentje als met een vriend, familielid of met je partner. Samen een rondje om kan ik je van harte aanbevelen. Als je wilt dat ik een stukje met je meeloop, neem ik je op mijn manier 'bij de hand'. Reken op een goede wandeling van ca. 1- 1 1/2 uur in de bossen van Zeist. Prijs indicatie € 95,=* per keer.

 

Binnen mijn werkgebied van Zeist, reken ik geen kilometervergoeding, daarbuiten reken ik € 0,33* ct. p/km.

Voor afspraken en workshops maak ik gebruik van de vergaderlocatie van FlexandFriends in Zeist.

 

*Wil je een factuur? Geen probleem, dan zijn de kosten excl. BTW, ivm administratiekosten.

Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Utrecht, je kunt ze hier downloaden.

 

Meer weten, neem contact op. Graag tot ziens.

 


Klanten vertellen, reviews.