Klanten vertellen, reviews.

 

 

Business Boksen, Fysieke & Mentale training

Eén dag, twee elementen

Het 'Business boksen teambuilding-event' is een unieke en inspirerende manier van teambuilding. Door de combinatie van mentale en fysieke elementen ontstaan nieuwe inzichten en kansen om het team in beweging te krijgen én te verbinden.

 

DEEL 1: GRENZEN VERLEGGEN EN KLEUR BEKENNEN

Tijdens het eerste deel van de dag gaat Simone Sombroekgediplomeerd trainer in Insights Motivatie Drijfveren (team) profielen, aan de slag met de persoonlijke drijfveren van de teamleden. Na het verkrijgen van inzicht in de manier van handelen van de teamleden, staan we stil bij de effecten van de verschillende karakterelementen op het functioneren van individuen in het team.

 

Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? Waarom is het met sommige mensen lastig samenwerken en loopt het met anderen juist op rolletjes? De antwoorden liggen vaak in het verschil in drijfveren. Die analyse van persoonlijke denkkracht combineren we met spierkracht.

 

DEEL 2: KOM IN BEWEGING TIJDENS BOKSCLINIC

Tijdens het tweede gedeelte van het programma zet Eugéne Sedney (voormalig Nederlands kampioen halfzwaar-gewicht), de teamleden letterlijk in beweging bij Boksschool SedneyCentraal gelegen in regio Utrecht aan de Johan van Oldenbarneveltlaan in Zeist (gratis parkeren). 

 

Trek de bokshandschoenen aan, kom uit je comfortzone en stap in de ring en ontdek de verschillende aspecten van de bokssport in een sportieve boksclinic. In ruim een uur leren de verschillende teamleden incasseren, grenzen stellen, het reactievermogen vergroten en welk effect eigen houding en gedrag heeft op anderen. Aan het eind van de dag vindt een evaluatie plaats met tips hoe de onderlinge samenwerking kan worden verbeterd. Onze flyer.

 

Bij I love Colours vinden we die combinatie belangrijk, want daardoor ontstaan er onverwachte inzichten en nieuwe kansen. Juíst op de werkvloer! We inspireren mensen, krijgen ze op andere wijze in beweging en verbinding. Met een ondernemende instelling creëren we meerwaarde voor onze deelnemers. Landelijk gebruiken we vergader- en trainingslocaties van Optisport in Nederland & België (als dat zo uitkomt).

Denk aan een Kick-Off tijdens een (veranderings) traject bij jou op de werkvloer. In combinatie met het aanvullende Samen Sterk programma, zoals de Boks Challenge monitoren we denk & spierkracht! Samen brengen we je blijvend & kleurrijk in beweging.  Kijk ook op de Facebook pagina: Business Boksen.

 

Business Boksen als teambuilding is maatwerk, samen gaan we voor het beste resultaat. Grote groepen, speciale wensen of op loacatie een boksring laten plaatsen? In overleg is veel mogelijk, overal in Nederland. Via deze link of businessboksen@ilovecolours.nl, nemen we contact met je op.

 

Een Business Boks sessie voor je team, een preview:


Klanten vertellen, reviews.